Pengedar Sah Shaklee di Kuching, Sarawak dan Ready Stock

Assalamualaikum

Anda mencari pengedar Shaklee di kawasan Kuching? Saya adalah pengedar sah Shaklee di Kuching, Sarawak. Bagi anda yang membaca blog  ummuzain.com dan mereka yang berdekatan Kuching, sekiranya  anda mahukan supplement Shaklee bolehlah dapatkan dari saya.  Insyaallah, READY STOCK sentiasa ada.

family.jpg

Sekiranya anda berada di luar Kuching, supplement Shaklee boleh saya hantarkan menggunakan perkhidmatan bas/kurier bagi seluruh negeri Sarawak dan perkhidmatan kurier bagi yang berada di luar negeri Sarawak.

Tambahan itu, anda bukan sahaja boleh mendapatkan supplement Shaklee dengan kadar yang cepat, tetapi boleh mendapat konsultasi percuma yang lebih efektif.

Atau jika anda berminat untuk menyertai perniagaan Shaklee, anda juga boleh menghubungi saya. Saya akan terangkan kebaikan Kenapa Shaklee adalah PILIHAN NO 1 Anda.

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Pn Lyd Othman (019-8099621) Pengedar Sah Shaklee di Kuching, Sarawak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s