Bakar Lemak dengan Lecithin Shaklee

 

Assalamualaikum.

Khas buat yang ingin kuruskan badan. Semestinya ingin membakar lemak-lemak di badan. Antara usaha untuk membakar lemak semestinya senaman yang konsisten. Turut tidak boleh dilupakan untuk membakar lemak adalah dengan suppleman Lecithin Shaklee.

Lecithin Shaklee sering dikaitkan dengan supplemen untuk membakar lemak. Ya. Antara fungsi utama lecithin adalah membakar lemak di badan.

lecithin1

Lecithin Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Kolin yang terdapat dalam lecithin dipercayai dapat membantu memecahkan kolesterol particle kecil yang mudah untuk dirembeskan. Choline di dalam lecithin juga dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme badan untuk membakar lemak dengan lebih berkesan.

Selain daripada berfungsi untuk membakar lemak/pecahkan lemak, lecithin turut dapat meningkatkan daya ingatan dan menajamkan otak. Oleh itu, lecithin amat sesuai diambil oleh pelajar.

Bagi ibu-ibu yang menyusu pula, mungkin akan mengalami bengkak susu. Untuk hilangkan bengkak susu. Lecithin adalah penyelesaiannya.

Dapatkan harga lecithin yang amat berpatutan. Hanya RM55.65 sahaja.


Untuk Pertanyaan dan Order;

SMS/Whatsapp/Telegram : Lyd Othman (019-8099621)

Kami adalah Pengedar Shaklee Kuching, Sarawak. (ID: 892196).  Turut menyediakan khidmat Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar Kuching.   Juga penghantaran menggunakan perkhidmatan bas bagi negeri Sarawak dan Kurier ke Seluruh Malaysia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s