Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Beberapa hari lepas seorang pelajar Lyd dimasukkan ke hospital sebab masalah buasir. Lebih teruk lagi dia terpaksa menjalani pembedahan atas sebab masalah buasir ni. Dengar part sampai kena bedah ni yang seram jek rasa. Dah tu, teringat juga kat diri sendiri ni waktu tengah berpantang.Kena sembelit then buasir pulak.memang menyakitkan dan tak selesa.   Apa … Continue reading Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum.Anda nak lihat testimoni Shaklee Collagen Powder? Di sini saya kumpulkan sedikit testimoni Shaklee Collagen Powder. Seperti yang semua maklum, antara kebaikan Shaklee Collagen Powder adalah; Kolagen bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula rambut Kuku lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat Kulit kurang kering … Continue reading Testimoni Shaklee Collagen Powder

Khasiat Carotomax Shaklee

Assalamualaikum. Seorang rakan saya sering belikan Carotomax Shaklee untuk ayahnya. Di tanya kenapa, sebab ayahnya mempunyai masalah mata. Ya, memang Carotomax Shaklee antara khasiatnya adalah untuk rawat mata. Tetapi selain dari itu, apakah lagi khasiat Carotomax Shaklee? Mari kita lihat Khasiat Carotomax Shaklee. Pengambilan purata karatenoid luteinm likopena dan beta karotena adalah hanya 8mg sahaja. … Continue reading Khasiat Carotomax Shaklee

Promosi Shaklee Disember 2016

Promosi Shaklee Disember 2016 | Tak terasa kita telah pun berada di bulan Disember dan akan melabuhkan tirai tahun 2016. Dan sekarang juga adalah musim cuti sekolah bagi anak-anak dan guru di Malaysia. Apakah perancangan kita di cuti sekolah ni?Semestinya setiap keluarga ada perancangan masing-masing. Apa pula perancangan Shaklee untuk Disember ni? Sudah tentu dengan … Continue reading Promosi Shaklee Disember 2016

Kebaikan Shaklee Collagen Powder

Ramai wanita yang meminati collagen.Kenapa? Sebab wanita nakkan kulit cantik dan nampak sentiasa muda kan? Terdapat pelbagai jenis kolagen di pasaran. Begitu juga dengan Shaklee. Kenapa kita perlukan kolagen? Semakin berusia, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen dan ini bermaksud kolagen di dalam tubuh kita akan berkurangan. Selain umur yang semakin berusia, kekurangan kolagen juga … Continue reading Kebaikan Shaklee Collagen Powder