TAWARAN MENARIK SHAKLEE BULAN MEI 2017

Assalamualaikum

Dah masuk bulan Mei 2017 kan. Kejap je masa berlalu.

Ramai yang tanya Shaklee ada promosi tak? Sekarang promosi produk dah tak ada dah.. Tetapi sekarang Shaklee ada membuat tawaran menarik buat anda semua.

Jadi, saya nak cerita sikit tawaran menarik shaklee untuk bulan ni.

1.Enrollment Special

18301981_10211247900326501_4645575131161653221_n

Dengan setiap pendaftaran ahli baru dan pembelian 100uv ke atas ,anda boleh dapat LUNCH BOX SPECIAL EDITION dengan harga RM16.96 sahaja(Harga asal:RM32.00)

2. .BLEND EXPRESS~Ferrano Personal Blender

18194135_10211247900886515_5052716110057983485_n

Nak buat juice dan smoothies berkhasiat dengan mudah menggunakan ferrano personal blender!

Ini untuk semua ahli shaklee,dengan setiap pembelian 250uv anda layak mendapatkan blender limited edition ni dengan harga super jimat RM149.99 sahaja (Harga asal:RM289.00)

3..Beli Detox set and Get salad-to-go container

18268628_10211247901166522_8398342435928970733_n

Kempen detox masih berlangsung bulan ni! Jadi, dgn setiap pembelian set detox akan layak mendapatkan salad-to-go container dgn harga super jimat RM19.93 sahaja(Harga asal: RM39.90)

Best pulak offer bulan ni. Nak? Cepat grab sebelum habis!
Tau2 lah item shaklee ni macam pisang goreng sekarang!
Anda boleh hubungi saya sekarang!

Salam Sayang;

signature


Untuk info atau order;

Hubungi Lyd Othman
www.wasap.my/60198099621

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s