INGIN PUTIH DALAM MASA 5 HARI??

Baca iklan macam ni mesti rasa teruja nak beli kan. Sapa tak nak putih dan kulit cantik dalam masa singkat. Tapi apakah bahan dalam skincare tu sampai cepat sangat effect nya. Takut takut nanti lain pulak jadinya. Kebanyakan produk di pasaran mengandungi paraben dan juga merkuri yang amat merbahaya untuk kita. Apakata pilih skincare yg … Continue reading INGIN PUTIH DALAM MASA 5 HARI??

Favourite Skin Care Nutriwhite Shaklee

Setiap wanita mesti ada menggunakan produk penjagaan kulit kan? Semestinya ingin menjaga kulit wajah agar sentiasa sihat, bersih, bebas jerawat dan sentiasa nampak cantik kan? Lyd pun camtu jugak. Set penjagaan wajah saya tentu lah dari Shaklee jugak. 😙😙 Selain mengamalkan supplemen seperti Vitamin C, kena ada ni( vitamin C pun hasilkan kolagen tau dan … Continue reading Favourite Skin Care Nutriwhite Shaklee