TINGKATKAN MOTIVASI ANDA DENGAN SHAKLEE

HILANG MOTIVASI TIADA SEMANGAT! 😭😭😭😭 Tau tak kekurangan motivasi dalam diri berkait rapat dgn kekurangan aktiviti neurotransmitter dalam otak? Neurotransmitter adalah bahan kimia otak yang menyampaikan maklumat di seluruh otak dan badan kita. Dia dah bagitau, malas lahh, tak da motivasi lahhhh,, jadinya semua anggota badan dan sel saraf pun ikut sama..lemahh laa semua nyaaa.... … Continue reading TINGKATKAN MOTIVASI ANDA DENGAN SHAKLEE

Ecosanoids dan Anti Radang

Pernah dengar tak Ecosanoids? Mungkin tak pernah kan? Sebab lyd pun baru dengar juga ni..Ilmu baru untuk hari ni. 😀 Omega - 3 dan 6 menghasilkan sejenis bahan kimia yang dikenali sebagai eicosanoids. Antara bahan yang terdapat di dalam eicosanoids adalah prostaglandins. Prostaglandins adalah bahan yang amat penting kepada badan . Eicosanoids yang dihasilkan oleh … Continue reading Ecosanoids dan Anti Radang

Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Beberapa hari lepas seorang pelajar Lyd dimasukkan ke hospital sebab masalah buasir. Lebih teruk lagi dia terpaksa menjalani pembedahan atas sebab masalah buasir ni. Dengar part sampai kena bedah ni yang seram jek rasa. Dah tu, teringat juga kat diri sendiri ni waktu tengah berpantang.Kena sembelit then buasir pulak.memang menyakitkan dan tak selesa.   Apa … Continue reading Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Khasiat Omega Guard Shaklee yang Patut Anda Ketahui

Assalamualaikum. Mungkin anda pernah mendengar tentang omega 3, EPA dan DHA kan? Omega 3 adalah asid lemak daripada minyak ikan.  Antara minyak ikan terbaik adalah Omega Guard Shaklee. Omega Guard diekstrak dari ikan laut seperti sardin dan mackerel di perairan negara Jepun dan dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega … Continue reading Khasiat Omega Guard Shaklee yang Patut Anda Ketahui

Promosi Shaklee Oktober 2016

Apakah  Promosi Shaklee bulan Oktober 2016?? Promosi menarik bulan ini. Yang lebih mengujakan banyak sungguh promosi bulan ni tau! OMEGAGUARD Omega Guard merupakan minyak ikan tulen Shaklee yang terbaik di dunia yang membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan DHA.  Amat sesuai untuk keperluan seisi keluarga termasuk bayi dalam kandungan dan bayi menyusu. (disalurkan … Continue reading Promosi Shaklee Oktober 2016