Promosi Shaklee Februari 2017

Assalamualaikum! Welcome Fabulous February semua..Bulan yang hebat bulan Istimewa. Shaklee pun ada yang istimewa buat anda semua. Kali ini promosi lebih fokus kepada kekuatan tulang dengan kalsium, untuk anak-anak dan juga untuk mereka yang inginkan detoks dan sesuai sangat untuk yang ingin kuruskan badan. Ini dia Promosi Shaklee Februari 2017 Ostematrix  Apakah Manfaat Ostematrix? Menguatkan … Continue reading Promosi Shaklee Februari 2017

Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Beberapa hari lepas seorang pelajar Lyd dimasukkan ke hospital sebab masalah buasir. Lebih teruk lagi dia terpaksa menjalani pembedahan atas sebab masalah buasir ni. Dengar part sampai kena bedah ni yang seram jek rasa. Dah tu, teringat juga kat diri sendiri ni waktu tengah berpantang.Kena sembelit then buasir pulak.memang menyakitkan dan tak selesa.   Apa … Continue reading Supplemen Shaklee Untuk Masalah Buasir

Kekurangan Kalsium Punca Osteoporosis?

Assalamualaikum Tahukah anda semakin bertambah usia kita kalsium akan semakin berkurang dalam tulang badan.  Osteoporosis berlaku di mana kepadatan tulang manusia menurun.  Osteoporosis pada umumnya menyerang di usia lanjut terutamanya pada wanita setelah menopaus.  Risiko wanita menghidap osteoporosis adalah sebanyak 4 kali lebih berbanding lelaki. Menurut National Osteoporosis Faundation, kepadatan tulang akan meningkat kepada maksima pada umur … Continue reading Kekurangan Kalsium Punca Osteoporosis?