TAWARAN MENARIK SHAKLEE BULAN MEI 2017

Assalamualaikum Dah masuk bulan Mei 2017 kan. Kejap je masa berlalu. Ramai yang tanya Shaklee ada promosi tak? Sekarang promosi produk dah tak ada dah.. Tetapi sekarang Shaklee ada membuat tawaran menarik buat anda semua. Jadi, saya nak cerita sikit tawaran menarik shaklee untuk bulan ni. 1.Enrollment Special Dengan setiap pendaftaran ahli baru dan pembelian … Continue reading TAWARAN MENARIK SHAKLEE BULAN MEI 2017

Promosi Shaklee Februari 2017

Assalamualaikum! Welcome Fabulous February semua..Bulan yang hebat bulan Istimewa. Shaklee pun ada yang istimewa buat anda semua. Kali ini promosi lebih fokus kepada kekuatan tulang dengan kalsium, untuk anak-anak dan juga untuk mereka yang inginkan detoks dan sesuai sangat untuk yang ingin kuruskan badan. Ini dia Promosi Shaklee Februari 2017 Ostematrix  Apakah Manfaat Ostematrix? Menguatkan … Continue reading Promosi Shaklee Februari 2017

Promosi Shaklee Disember 2016

Promosi Shaklee Disember 2016 | Tak terasa kita telah pun berada di bulan Disember dan akan melabuhkan tirai tahun 2016. Dan sekarang juga adalah musim cuti sekolah bagi anak-anak dan guru di Malaysia. Apakah perancangan kita di cuti sekolah ni?Semestinya setiap keluarga ada perancangan masing-masing. Apa pula perancangan Shaklee untuk Disember ni? Sudah tentu dengan … Continue reading Promosi Shaklee Disember 2016

Promosi Shaklee Oktober 2016

Apakah  Promosi Shaklee bulan Oktober 2016?? Promosi menarik bulan ini. Yang lebih mengujakan banyak sungguh promosi bulan ni tau! OMEGAGUARD Omega Guard merupakan minyak ikan tulen Shaklee yang terbaik di dunia yang membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan DHA.  Amat sesuai untuk keperluan seisi keluarga termasuk bayi dalam kandungan dan bayi menyusu. (disalurkan … Continue reading Promosi Shaklee Oktober 2016